Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendég polgárőrváltás a déli határszakaszon

250x250_vende_polgarorork_a_hatarmenten.jpg2015. 09. 22–én a kora reggeli órákban indultak útra, a déli határra a polgárőrök Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, hogy már egy hete érkezett társaikat váltsák. 

2015. 09. 22–én a kora reggeli órákban indultak útra, a déli határra a polgárőrök Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, hogy már egy hete érkezett társaikat váltsák. 

 

250x250_vende_polgarorork_a_hatarmenten.jpg

 

A váltás után a nap során már szolgálatba is állt a két megye polgárőrei, akik a Csongrád megye déli határszakaszon segítik a közrend közbiztonság biztosítását a következő napokban is. A területen sok tanya, köztük magányos épületek is találhatók, a szervezet tagjai egyebek mellett arra is figyelnek, hogy ott menekültek meghúzzák-e magukat.
Az érkezett polgárőröket fogadta Batiz István a Csongrád megyei Polgárőr Szövetség elnöke, valamint a fogadó egyesületek elnökei. Megjelent még Csányi László Mórahalom város alpolgármestere és Horváth Béla a Röszke község alpolgármestere is. A polgárőröket elkísérte Gyarmati Sándor Békés megyei elnök és Kolozsi József Szolnok megyei elnök. Már egy hete itt levő vendég polgárőröknek Batiz István a megyei elnök és az alpolgármesterek valamint a fogadó egyesületek elnökei megköszönték az itt teljesített szolgálatot. Kihangsúlyozták nagy segítséget, jelent a helyi polgárőröknek a vendég polgárőr szolgálat ellátása. Hamar meg ismerték a településeket és a hozzájuk tartozó tanyavilágot. Ebben segítségükre voltak a helyi polgárőrök is. A vendég polgárőrök elmondták, hogy nagyon jól érezték itt magukat nagyszerű volt a fogadtatás. A két megye polgárőreinek egy- egy szerény ajándékkal köszönték a fogadó egyesületek elnökei a szolgálatot, amit a településeken végeztek.

 

Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 11
Összes: 421471
Hónap: 11214
Nap: 347