Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszatértek, lebuktak

besurrano-tolvaj-elleni-vedekezes_20141015145843_9.jpgKönnyű prédának tűnt a lovasi nyaralóövezet a betörőknek, de a polgárőrök ébersége lebukásukhoz vezetett.

Könnyű prédának tűnt a lovasi nyaralóövezet a betörőknek, de a polgárőrök ébersége lebukásukhoz vezetett.

 

 
 
 
Veszprémi férfi tett feljelentést 2014. szeptember 18-án, hogy előző nap a lovasi nyaralójából - amíg ő a kertben dolgozott - ellopták a pénztárcáját, készpénzzel és iratokkal. A kertből nem látható a bejárati ajtó, amelyet nyitva hagyott. A bankkártyájával másnap Székesfehérváron egy bank automatánál a számlájáról százezer forintot meghaladó összeget vett le az ismeretlen tettes.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon indult eljárás során olyan adatok merültek fel, amely alapján egy a közelben elkövetett betörés kísérlettel kapcsolatba lehetett hozni ezt az esetet.

A szolgálatot teljesítő lovasi polgárőröktől 2014. október 4-én érkezett a bejelentés, hogy értesítést kaptak egy betörés kísérletéről. A rendőröknek elmondták, hogy amikor a helyszín felé mentek találkoztak egy ismeretlen gépkocsival, amelyben két fiatal férfi ült, és láttukra gyorsan elhajtottak. Feljegyezték a gépkocsi adatait, majd a helyszínre kiérve értesítették a rendőrséget.

A két összefüggő eseményben indult nyomozások során az elkövetők kilétét sikerült megállapítani. A balatonalmádi nyomozók 2014. október 8-án két sárkeresztúri férfinél tartottak házkutatást és a betörésnél használt eszközöket és a gépkocsit lefoglalták.
A 38 éves M. A. és a 30 éves O. M. ellen lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

 

 Forrás:http://www.opsz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 21
Összes: 423893
Hónap: 11171
Nap: 321