Megérkezett az első Skoda Yeti amit a Leder pályázaton nyertek

dscf6960.jpgVeszprém Megyében Zalahaláp Polgárőr Egyesület vette át elsőként a pályázaton nyert autót.

dscf6960.jpg

2014.09.17-én Szombathelyen a VÉGH AUTÓHÁZ kereskedésben az első Skoda YETI  OD Act. 2.0 CR Tdi 4x4  személygépkocsit a Veszprém Megyében Zalahaláp Polgárőr Egyesület vehette át.

dscf6962.jpg

Az egyesület a Földművelési és Vidékfejlesztési Hivatal  által kiírt  LEADER pályázaton nyerte a gépkocsit. Eme rendkívüli eseményre Tóth Miklós érkezett a kereskedésbe és vette át a vadonatúj Skoda YETI  OD Act. 2.0 CR Tdi 4x4  személygépkocsit. Velük együtt több egyesület is rész vett a pályázaton, és akik ezen nyertek azok most már hamarosan a Zalahaláp Polgárőr Egyesülethez hasonlóan hozzá juthatnak az autóhoz.

Sok sikert kívánunk az egyesületnek, és bízunk abban, hogy az autó remek és megbízható eszközük lesz minden szolgálatban.