„Drog-Stop” vetélkedő Ajkán

drogstop1.jpgAz Ajkai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) idén is megrendezte az általános- és középiskolás diákok számára a hagyományos „Drog-Stop” vetélkedőt.

A KEF 2014. november 13-ai rendezvényén az ártalmas szerek, a kábítószer-használat, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az energiaital és a helytelen táplálkozás árnyoldalaira hívta fel a legveszélyeztetettebb korosztály figyelmét. Az ajkai iskolák részéről 5 általános iskolai és 9 középiskolai csapat nevezett be a vetélkedőbe.

Idén rendhagyó módon a város különböző pontjaira szervezték a vetélkedő egyes állomásait. Például a városi könyvtárban olvasmányaik alapján kellett kérdésekre válaszolniuk, a szabadidőközpont aulájában totót töltöttek ki a drogokról, a sétáló utcán, pedig a dohányzásról kérdezték a járókelőket a diákok.

Az Ajkai Rendőrkapitányság épülete előtt Nagy Béla r. főtörzszászlós irányítása mellett csapatonként egy-egy főnek gokarttal kellett egy akadálypályát időre teljesíteni. A feladat teljesítését nehezítette, hogy a versenyzők „részeg szemüveget” viseltek. A versenyzőket a KEF tagintézményei, illetve ajkai vállalkozók által felajánlott nyereményekkel, tortával, pizzával, karkötőkkel, mappákkal, tollakkal jutalmazták.

Forrás:http://www.police.hu/

Nyelvek

MagyarDeutschEnglish

Profilkép

Elérhetőség

Levelezési cím:
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. u. 2.
Email.: polgarorvp@gmail.com

Ügyfél fogadás: