Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Drog-Stop” vetélkedő Ajkán

drogstop1.jpgAz Ajkai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) idén is megrendezte az általános- és középiskolás diákok számára a hagyományos „Drog-Stop” vetélkedőt.

Az Ajkai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) idén is megrendezte az általános- és középiskolás diákok számára a hagyományos „Drog-Stop” vetélkedőt.

 

 

A KEF 2014. november 13-ai rendezvényén az ártalmas szerek, a kábítószer-használat, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az energiaital és a helytelen táplálkozás árnyoldalaira hívta fel a legveszélyeztetettebb korosztály figyelmét. Az ajkai iskolák részéről 5 általános iskolai és 9 középiskolai csapat nevezett be a vetélkedőbe.

Idén rendhagyó módon a város különböző pontjaira szervezték a vetélkedő egyes állomásait. Például a városi könyvtárban olvasmányaik alapján kellett kérdésekre válaszolniuk, a szabadidőközpont aulájában totót töltöttek ki a drogokról, a sétáló utcán, pedig a dohányzásról kérdezték a járókelőket a diákok.

 

 

Az Ajkai Rendőrkapitányság épülete előtt Nagy Béla r. főtörzszászlós irányítása mellett csapatonként egy-egy főnek gokarttal kellett egy akadálypályát időre teljesíteni. A feladat teljesítését nehezítette, hogy a versenyzők „részeg szemüveget” viseltek. A versenyzőket a KEF tagintézményei, illetve ajkai vállalkozók által felajánlott nyereményekkel, tortával, pizzával, karkötőkkel, mappákkal, tollakkal jutalmazták.

 

Forrás:http://www.police.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 18
Összes: 482859
Hónap: 14378
Nap: 477