„Látni és látszani Plusz” Veszprém megyében

img_0033_1.jpgAz országos közlekedésbiztonsági kampány keretében szervizek és optikák várták az autósokat díjmentes vizsgálatokkal Veszprémben és Várpalotán.

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2016. november 9-én megrendezésre került kampány új eleme, hogy a programban résztvevő szervizek az idei évtől kiterjesztett átvizsgálási lehetőséget biztosítanak a gépjármű-tulajdonosoknak.

Az akció a Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály Kistó utcai vizsgaállomásán két óra időtartamban biztosította a gépjárművek jelző és világító berendezéseinek ellenőrzését a vizsgabiztosok bevonásával.

A kampány keretében 2016. november 9-én délelőtt Várpalotán is ellenőrizték a rendőrök a közlekedő járműveket. A program célja, hogy kiemelt figyelmet kapjon a látás és láthatóság.

Az egyenruhások felhívták a közlekedők figyelmét, hogy a kampányhoz csatlakozó pétfürdői, valamint várpalotai autószervizekben az akció időszakában díjmentesen átvizsgálják a járművek világítástechnikai berendezéseit, szélvédőit, illetve a kezdeményezéshez csatlakozó berhidai optika lehetőséget biztosít a térítésmentes látásvizsgálathoz.

A programmal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a www.latnieslatszani.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Forrás:http://www.police.hu