Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Látni és látszani Plusz” Veszprém megyében

img_0033_1.jpgAz országos közlekedésbiztonsági kampány keretében szervizek és optikák várták az autósokat díjmentes vizsgálatokkal Veszprémben és Várpalotán.

article preview

Az országos közlekedésbiztonsági kampány keretében szervizek és optikák várták az autósokat díjmentes vizsgálatokkal Veszprémben és Várpalotán.

 

 

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2016. november 9-én megrendezésre került kampány új eleme, hogy a programban résztvevő szervizek az idei évtől kiterjesztett átvizsgálási lehetőséget biztosítanak a gépjármű-tulajdonosoknak.

Az akció a Veszprém Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály Kistó utcai vizsgaállomásán két óra időtartamban biztosította a gépjárművek jelző és világító berendezéseinek ellenőrzését a vizsgabiztosok bevonásával.

 

 

A kampány keretében 2016. november 9-én délelőtt Várpalotán is ellenőrizték a rendőrök a közlekedő járműveket. A program célja, hogy kiemelt figyelmet kapjon a látás és láthatóság.

Az egyenruhások felhívták a közlekedők figyelmét, hogy a kampányhoz csatlakozó pétfürdői, valamint várpalotai autószervizekben az akció időszakában díjmentesen átvizsgálják a járművek világítástechnikai berendezéseit, szélvédőit, illetve a kezdeményezéshez csatlakozó berhidai optika lehetőséget biztosít a térítésmentes látásvizsgálathoz.

A programmal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a www.latnieslatszani.hu weboldalon tájékozódhatnak.

 

Forrás:http://www.police.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 14
Összes: 447925
Hónap: 11197
Nap: 399