Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 2018-as évet értékelte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

A Veszprém Megyei Közgyűlés előtt értékelt dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány.

article preview

A Veszprém Megyei Közgyűlés előtt értékelt dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány.

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes június 27-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Veszprém megye 2018. évi közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről, valamint a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről, feladatokról. A beszámoló elöljárója dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártáborok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője volt.

Megköszönték a társszervek, külön kiemelve a polgárőr szervezetek együttműködését
Fotó: police.hu

A megyei rendőrfőkapitány beszédében kiemelte, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2018-ban csökkent a regisztrált bűncselekmények száma, míg a nyomozás eredményessége tovább nőtt.

Hangsúlyozta a kiemelkedő megyei bűnmegelőzési tevékenységet, valamint megköszönte a társszervek, külön kiemelve a polgárőr szervezetek együttműködését. A közlekedésbiztonság kapcsán elmondta, hogy 2019-ben továbbra is cél annak javítása, és kiemelt feladatként tekint az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrésére. Összességében úgy értékelte, hogy szélsőségektől mentes és kiegyensúlyozott Veszprém megye közbiztonsága.

A beszámolót követően a képviselők a közbiztonság érdekében végzett tevékenységért köszönetüket fejezték ki a megye rendőri állományának. A Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, Polgárdy Imre szintén elismerte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szakmai tevékenységét és elfogadásra javasolta a beszámolót. Kérte, hogy a megyei rendőrfőkapitány tolmácsolja köszönetét és nagyrabecsülését az állománya felé.

2019-ben továbbra is cél a közlekedésbiztonság javítása
Fotó: police.hu

A rendőri vezetők a képviselők által feltett kérdésekre szóban adtak választ, majd a szavazáson a testület egyhangúlag – 12 igen szavazattal – elfogadta a beszámolót.

 

Forrás: https://www.veol.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 10
Összes: 407849
Hónap: 12976
Nap: 472