Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mi rendőreink érnek a leggyorsabban a helyszínre - Főkapitányi évértékelő

Veszprém - Pozitív eredményként könyveli el Anda György rendőr ezredes, hogy a megyei rend-őrség szakmai koncepciói 2016-ban is találkoztak a lakosság elvárásaival. A rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján a tavalyi évet értékelte.

article preview

Veszprém - Pozitív eredményként könyveli el Anda György rendőr ezredes, hogy a megyei rend-őrség szakmai koncepciói 2016-ban is találkoztak a lakosság elvárásaival. A rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján a tavalyi évet értékelte.

 

A megbízott megyei rend-őrfőkapitány sikeresnek ítéli meg az elmúlt évet többek között a büntető- és szabálysértési eljárások gyorsítása, a közlekedésbiztonsági helyzet javítása, az illegális bevándorlás elleni fellépés tekintetében, ám nem csak ezeket a mutatókat tekintik értékmérőnek.

A helyi rendvédelmi tevékenységet, a település biztonságát és más biztonsági-védelmi szempontokat a lakosság egytől ötig osztályozhatja az önkormányzati éves felmérésekben. Ezen értékek 2013-ban 4,21-es, a tavalyi évben már 4,6-os átlagot mutattak - mondta el Anda György rendőr ezredes.

 

Anda György szerint nem csak a javuló statisztika minősít
Fotó: Balogh Ákos

- Megyénk rendőrei egyszer sem lépték túl a bejelentéstől a helyszínre való kiérkezésig számított, huszonöt perces időt 2016-ban, a reagálási időt tekintve országosan az első helyen végeztek.Az idegenforgalmi területeken a szezonban besurranásos, betöréses és strandlopások, illetve zseblopások esetén is csökkent a bűnelkövetések száma, a legtöbb bűntény tekintetében a felére estek vissza a mutatók.

A megyei rendőrfőkapitány kiemelt köszönetet mondott a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének, és valamennyi szolgálatot teljesítő polgárőrnek, aki a 2016-os évben áldozatos munkájával hozzájárult a közbiztonság javításához, s hozzátette, első számú partnerként tekintenek a polgárőrökre.

A 2017-es FINA úszó-világbajnokságot Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a nyáron, utóbbi helyszín biztosítása szintén az idei feladatok közt szerepel, a cél, hogy a rendezvény teljes egészében a sportról szólhasson.

 

Forrás:https://veol.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 17
Összes: 430351
Hónap: 9714
Nap: 305