A tavalyi évet értékelték a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál

Kiválóra értékelte Pozsgai Zsolt vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) tavalyi teljesítményét, majd az idei feladatokról is beszélt a VMRFK évértékelőjén a rendőrségnél nemrég, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

Az állomány tavalyi munkájáról kiemelte Fellegi Norbert ezredes, a VMRFK vezetője a bűncselekmények országosan is kimagasló felderítését, a megelőzést, valamint a közös munkát az együttműködő partnerekkel.

Idénre célként fogalmazta meg a közlekedés biztonságának javítását, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrését, a lakosság, illetve a vendégek szubjektív biztonságát, különös tekintettel az idegenforgalmi időszakra.

ke0224rendorseg2.jpg

Pozsgai Zsolt vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes

Fotó: rendőrség

Köszönettel beszélt az állomány szakszerű munkájáról, majd méltatta az együttműködést a társszervekkel, a polgárőr egyesületekkel, a civil szervezetekkel és az önkormányzatokkal.

Forrás:https://www.veol.hu/