Az élet szép! Ne kockáztass, fékezz!

„Az Élet túl szép és túl rövid ahhoz, hogy azt meggondolatlanul kockára tegyük!” Ez a mottója az új, éves kampányunknak, amelyhez várjuk a csatlakozókat!

bemutato1.jpg

Az Életben számtalan olyan pillanat van, amelyet soha nem felejtünk, amely boldoggá tesz és örömet okoz. Az Élet túl rövid ahhoz, hogy átszáguldjunk rajta. Néha meg kell állni és élvezni az adott pillanatot. A közúti közlekedési balesetek egy–egy adott szabály megszegéséből, a száguldásból, a felelőtlen magatartásból, meggondolatlanságból származnak. Olyan fotókat várunk, amelyek Önök számára fontosak, privát életbeli pillanatot örökítenek meg. Amely megmutatja, mit jelent az Életben a boldogság, az öröm Önöknek.  Nincs témabeli kötöttség. Lehet gyermek-, lehet állat, lehet intim pillanat, lehet esküvői, lehet nyaraláson készült kép, lehet bármilyen téma. Csak egyet kérünk, hogy a beküldött képre (alulra, felülre, bárhova, de a kép teljes szélességében) szerkesszék rá a fenti mottót: AZ ÉLET SZÉP! NE kockáztass, fékezz!

Kérjük, hogy a jeligével ellátott képeket az alábbi e-mail címre küldjék be – bankom@veszprem.police.hu - minden hónap 20-ig, legelőször február 20-ig. A fotókat az MRFK-MBB facebook oldalán  - Az Élet szép, ne kockáztass - megtekinthetik.

Az adott hónap képeit szavazásra bocsátjuk, és a legtöbb like-t kapó egy-egy balesetmegelőzési ajándékcsomagot kap az MRFK-MBB-től. Az év végén pedig a 12 hónap legjobb fotóit bocsátjuk újra szavazásra és a nyertes értékes fényképezőgéppel lesz gazdagabb. A fotókat később kiállítjuk es felhasználjuk balesetmegelőzési propaganda célból, ezt kérjük a beküldéskor figyelembe venni.

A BALESETEK ELKERÜLHETÖK, MEGELÖZHETÖEK TÜRELEMMEL, KÖRÜLTEKINTÉSSEL!