Elismerés és jutalom

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismeréseket adott át több munkatársának nemzeti ünnepünk, az 1956-os szabadságharc alkalmából.

Nemzeti ünnepünk 63. évfordulója alkalmából dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere eredményes szolgálati tevékenysége elismeréséül rendőrségi tanácsosi címet adományozott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Humánigazgatási Szolgálat szolgálatvezetőjének, dr. Zombor-Marx Helga rendőr ezredesnek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2019. október 21-én megrendezett központi ünnepségén dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért tanácsosi címet adományozott Molnár József címzetes rendőr főtörzszászlósnak, a Tapolcai Rendőrkapitányság balesethelyszínelőjének, alezredessé léptette elő Simonyai Ágnes rendőr őrnagyot, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály alosztályvezetőjét, valamint jutalomban részesítette Aradi Virág rendőr főhadnagyot, a VMRFK megbízott szóvivőjét.

img_9735.jpg

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a VMRFK vezetője a 2019. október 24-én megtartott ünnepélyes állománygyűlésen kiemelkedő tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Regdon László rendőr ezredest, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vezetőjét. Az állománygyűlésen a megyei rendőrfőkapitány további elismeréseket adott át azoknak a kollégáinak, akik kimagasló munkát végeztek az elmúlt időszakban. A megyei rendőr-főkapitányság vonatkozásában 9 kolléga, míg a helyi rendőrkapitányságok tekintetében 12 munkatárs vehetett át elismerést és tárgyjutalmat.

A rendezvényen a Megarox Társulat tagjai adtak emlékezetes ünnepi műsort.

Forrás:http://www.police.hu