Eltűnés miatt keressük

droppil_jozsefne.jpgA Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 60 éves nő megtalálásához.

droppil_jozsefne.jpg

A Várpalotai Rendőrkapitányság 19050/3309/2015. általános számon indított eljárást Droppil Józsefné eltűnése miatt. A 60 éves nő hozzátartozója 2015. szeptember 15-én tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy édesanyja 2015. szeptember 15-én lakásáról ismeretlen helyre távozott, utoljára Várpalotán, a Bartók Béla utca környékén látták, azóta hollétéről nincs tudomásuk.

A nő felkutatására eddig tett intézkedések eredményre nem vezettek. Az eltűnt 155 cm magas, vékony testalkatú, sötétvörös, festett haja van. Ruházata nem ismert, vélhetően mustársárga, kötött mellényt viselt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Droppil Józsefné tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 88/371-511-es telefonszámon, a 112 központi segélyhívó számon vagy - névtelensége megőrzése mellett - a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán (h-cs: 8-16, p: 8-13). A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Forrás:http://www.police.hu