Fiatal lányt keres a Balatonalmádi Rendőrkapitányság

20151111135508.jpgEltűnés miatt keresik Fenyvesi Henriettát.

Eltűnés miatt keresik Fenyvesi Henriettát.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya 19080/3625/2015. általános számon indított eljárást Fenyvesi Henrietta eltűnése ügyében.

A 16 éves lány 2015. október 3-án az engedélyezett eltávozásról egy balatonalmádi lakásotthonba nem tért vissza. Eltűnésekor viselt ruházata fehér felső, kék farmer nadrág és fehér vászoncipő. A keresett lány 155 - 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú szőke hajú. Valószínűsített feltalálási helye Pápa, de előfordulhat Veszprémben és Várpalotán is.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal lány tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik - az eljárás számára hivatkozva - jelentkezzen a rendőrkapitányságon a 88/438-711 vagy 88/593-910 szám valamelyikén, a 107 vagy 112 segélyhívószámokon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán (H-CS: 8-16 és P: 8-13 óra között).

Forrás:http://www.police.hu