Fizetés nélkül távozott a szállodából

images.jpgCsupán egy szakadt kardigánt hagyott maga után az a 38 éves vasvári nő, aki 2014. július 15-én fizetés nélkül távozott az egyik pápai szállodából.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendelkezésre álló adatok szerint Sz. Zoltánné 2014. július 12-én reggel valótlan adatokkal jelentkezett be a szállodába, ahol három éjszakát töltött. Ottléte alatt ételt és italt is fogyasztott, majd 2014. július 15-én arra hivatkozva hagyta el a szállót, hogy a bankba megy pénzt felvenni, s ezt követően rendezi a több tízezer forintos számláját. Ígéretének azonban nem tett eleget, ezért a recepciós bejelentést tett a rendőrségen. Az adatgyűjtés során a 38 éves Sz. Zoltánné került a rendőrség látókörébe, aki ellen a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot adott ki. A gyanúsítottat végül 2014. augusztus 11-én, Budapesten, a XVI. kerületben fogták el a pápai nyomozók, majd elszállították a Pápai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A nő beismerő vallomást tett, elismerte, hogy tartozását nem szándékozott rendezni.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a szabadlábon védekező Sz. Zoltánnéval szemben.

Forrás:http://www.police.hu