Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fizetés nélkül távozott a szállodából

images.jpgCsupán egy szakadt kardigánt hagyott maga után az a 38 éves vasvári nő, aki 2014. július 15-én fizetés nélkül távozott az egyik pápai szállodából.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

 
Csupán egy szakadt kardigánt hagyott maga után az a 38 éves vasvári nő, aki 2014. július 15-én fizetés nélkül távozott az egyik pápai szállodából.

A rendelkezésre álló adatok szerint Sz. Zoltánné 2014. július 12-én reggel valótlan adatokkal jelentkezett be a szállodába, ahol három éjszakát töltött. Ottléte alatt ételt és italt is fogyasztott, majd 2014. július 15-én arra hivatkozva hagyta el a szállót, hogy a bankba megy pénzt felvenni, s ezt követően rendezi a több tízezer forintos számláját. Ígéretének azonban nem tett eleget, ezért a recepciós bejelentést tett a rendőrségen. Az adatgyűjtés során a 38 éves Sz. Zoltánné került a rendőrség látókörébe, aki ellen a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot adott ki. A gyanúsítottat végül 2014. augusztus 11-én, Budapesten, a XVI. kerületben fogták el a pápai nyomozók, majd elszállították a Pápai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A nő beismerő vallomást tett, elismerte, hogy tartozását nem szándékozott rendezni.

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a szabadlábon védekező Sz. Zoltánnéval szemben. 

 

Forrás:http://www.police.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 15
Összes: 478228
Hónap: 15020
Nap: 524