Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hatékony együttműködés

A különböző rendészeti feladatokat ellátó szervek képviselői az elmúlt évben közösen végrehajtott szolgálatok hatékonyságát és eredményeit értékelték Balatonalmádiban.

article preview

A különböző rendészeti feladatokat ellátó szervek képviselői az elmúlt évben közösen végrehajtott szolgálatok hatékonyságát és eredményeit értékelték Balatonalmádiban.

erfesz--4-.jpg

A balatonalmádi rendőrök a különböző rendészeti feladatokat ellátó szervek (vadász, erdész, halász, természetvédelmi őr, közterület-felügyelő, polgárőr) képviselőit hívták tanácskozásra 2019. február 27-én a helyi kapitányságra, ahol az illegális szemétlerakással kapcsolatos több éves tapasztalatokat elemezték és értékelték a résztvevők.

Vágfalvi Attila rendőr százados összefoglalója után a Balatonalmádi Járási Hivatal szakelőadója a jogi szabályozásról beszélt, majd Kukoda Norbert szakértő a hulladék, veszélyes hulladék fogalmát értelmezte a hallgatóságnak.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság illetékességi területén tapasztalt esetek kapcsán az Egyes Rendészeti Feladatokat Ellátó Szervek (ERFESZ) egyeztették a szakhatósági jogköreiket, a közös szolgálatok végrehajtásának módját az illegális szemétlerakás visszaszorítása érdekében.

Anda György rendőr ezredes, a Veszprém megyei rendőr-főkapitány rendészeti helyettese hozzászólásában kiemelte, a balatonalmádi rendőrök és a társszervek közötti aktív és hatékony együttműködést, amely az eredményekben is megmutatkozik. Köszönetét fejezte ki a polgárőr egyesületek részére. Elismeréssel nyilatkozott önkéntes, a rendészeti feladatok végrehajtását támogató tevékenységükről.

A tanácskozás megerősítette, hogy a különböző szakterületről érkező tudás és tapasztalat, a technikai eszközök „együttes” használata a fás, bokros területek, vízpartok jobb megfigyelését teszik lehetővé az azonnalos, szakszerű és jogszerű intézkedésekről nem is beszélve.

Forrás:http://www.police.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista




Statisztika

Online: 13
Összes: 407835
Hónap: 12967
Nap: 478