Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

20161110095223.jpgA Várpalotai Rendőrkapitányság által kezdeményezett rendezvényre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a polgárőrség képviselői, valamint a rendőrség társszervei és az oktatási intézmények fenntartói.

A fórumot Várpalotán, a polgármesteri hivatal tanácstermében tartották meg 2016. október 7-én délelőtt. Dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes, várpalotai rendőrkapitány köszöntötte Pogány Péter rendőr ezredest, a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettesét, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság megbízott kapitányságvezetőjét, dr. Linczmayer László rendőr alezredest, valamint a meghívott résztvevőket.

Szücs Zoltánné, az ifjúságvédelmi munkacsoport vezetője, valamint Ádám Szilvia, az idősügyi munkacsoport vezetője az elmúlt fél évben végzett munkát értékelte, és ajánlásokat fogalmazott meg a jövőre nézve. Az idősügyi munkacsoport vezetője bemutatta Feketéné Barabás Csillát, aki a jövőben vezetői tisztséget lát majd el a csoport tevékenységében. Az ifjúságvédelmi munkacsoportot érintő személyi változások miatt a 2017. évi munkát Angermanné Csaba Edina vezeti majd.

Dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes tájékoztatta a résztvevőket a Várpalotai Rendőrkapitányság illetékességi területének bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről. A várpalotai kapitányság-vezető ismertette határvadász toborzó tevékenységet és beszámolt a felvételi követelményekről. Kérte a közbiztonsági fórum résztvevőit, hogy a toborzási pályázat hírét vigyék tovább, az érdeklődőket pedig irányítsák a rendőrséghez.

Forrás:http://www.police.hu