Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

20161110095223.jpgA Várpalotai Rendőrkapitányság által kezdeményezett rendezvényre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a polgárőrség képviselői, valamint a rendőrség társszervei és az oktatási intézmények fenntartói.

article preview

A Várpalotai Rendőrkapitányság által kezdeményezett rendezvényre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a polgárőrség képviselői, valamint a rendőrség társszervei és az oktatási intézmények fenntartói.

 

A fórumot Várpalotán, a polgármesteri hivatal tanácstermében tartották meg 2016. október 7-én délelőtt. Dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes, várpalotai rendőrkapitány köszöntötte Pogány Péter rendőr ezredest, a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettesét, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság megbízott kapitányságvezetőjét, dr. Linczmayer László rendőr alezredest, valamint a meghívott résztvevőket.

 

 

Szücs Zoltánné, az ifjúságvédelmi munkacsoport vezetője, valamint Ádám Szilvia, az idősügyi munkacsoport vezetője az elmúlt fél évben végzett munkát értékelte, és ajánlásokat fogalmazott meg a jövőre nézve. Az idősügyi munkacsoport vezetője bemutatta Feketéné Barabás Csillát, aki a jövőben vezetői tisztséget lát majd el a csoport tevékenységében. Az ifjúságvédelmi munkacsoportot érintő személyi változások miatt a 2017. évi munkát Angermanné Csaba Edina vezeti majd.

 

 

Dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes tájékoztatta a résztvevőket a Várpalotai Rendőrkapitányság illetékességi területének bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről. A várpalotai kapitányság-vezető ismertette határvadász toborzó tevékenységet és beszámolt a felvételi követelményekről. Kérte a közbiztonsági fórum résztvevőit, hogy a toborzási pályázat hírét vigyék tovább, az érdeklődőket pedig irányítsák a rendőrséghez.

 

Forrás:http://www.police.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 Pontos idő


Naptár


Retró Rádió

Online rádió indítása!

Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás vészhelyzet esetére és a felkészüléshez. Kattintson és nézze meg!


Időjárás


Országos Polgárőr Szövetség


Kövessen minket a Facebook-on!


Levelezőlista
Statisztika

Online: 9
Összes: 450362
Hónap: 11416
Nap: 412