Ki látta Kovács Erikát?

kovacs_erika_indexkep.jpgA Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 36 éves nő megtalálásához.

kovacs_erika_indexkep.jpg

A Várpalotai Rendőrkapitányság 19050/3308/2015. általános számon indított eljárást Kovács Erika eltűnése miatt. A 36 éves nő hozzátartozója 2015. szeptember 16-án tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy közösen használt lakásukról 2015. szeptember 13-ról 14-re virradó éjszaka Kovács Erika ismeretlen helyre távozott, és azóta hollétéről nincs tudomásuk.

A nő felkutatására eddig tett intézkedések eredményre nem vezettek. Az eltűnt 158 cm magas, zömök testalkatú, vállig érő, alul fekete, felül vörös, festett haja van, szemüveget visel. Ruházata nem ismert. Bal lábszára felett tetoválás látható.

A Várpalotai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kovács Erika tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 88/371-511-es telefonszámon, a 112 központi segélyhívó számon vagy - névtelensége megőrzése mellett - a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán (h-cs: 8-16, p: 8-13). A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Forrás:http://www.police.hu