Veszprém megyei kinevezések és elismerések

A megyei rendőrfőkapitány állománygyűlés keretében adta át a kinevezésről szóló okmányokat és az elismeréseket.

img_9098_1.jpg

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) vezetője 2019. augusztus 1-jei hatállyal a Tapolcai Rendőrkapitányság vezetőjének Loránd György alezredest, a VMRFK hivatalvezetőjének dr. Palatinusz Márta Katalin rendőr alezredest, míg a VMRFK Bűnügyi Igazgatóság, gazdaságvédelmi osztályvezető-helyettesének dr. Nagy Péter rendőr őrnagyot nevezte ki.

A Veszprém megyei rendőrfőkapitány a büntetőeljárási törvényhez kapcsolódó továbbképzés kiemelkedő teljesítéséért elismerésben részesítette Borbás Hugó címzetes rendőr alezredest, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozóját és Láposi József rendőr zászlóst, a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálóját.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes a kinevezésről szóló okmányokat és az elismeréseket 2019. július 31-én ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kollégáinak.

img_9102_0.jpg

Forrás:http://www.police.hu