Visszakapta a láncfűrészt

A pápai rendőrök visszaadták a sértettnek azt a láncfűrészt, amit tavaly októberben loptak el a telkén lévő melléképületből.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves pápai F. Balázs 2016. október 15-én este bemászott egy pápai ház udvarába, majd az egyik nyitott épületből ellopott egy láncfűrészt, amit egy ismerősének tovább is adott. A rendőrök 2017. április 3-án reggel egy nagyteveli férfinál tartott házkutatás alkalmával találták meg az ellopott munkagépet. A járőrök a fűrészt lefoglalták, majd egy órán belül otthonából a Pápai Rendőrkapitányságra állították elő a lopással megalapozottan gyanúsítható F. Balázst, aki gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. A rendőrök a munkagépet még aznap visszaadták a tulajdonosnak.

Forrás:http://www.police.hu