Hankook pályázati felhívás

hankook4.jpg

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén is meghirdeti a Hankook Abroncsadományozási Programját, amellyel a régió közhasznú-, alapítványi- és közalapítványi egyesületeinek nyújt támogatást. A program célja, hogy az alapítványi és egyesületi formában működő közhasznú szervezetek magyarországi tevékenységét támogassa, közúti közlekedésük biztonságának elősegítésével.

Vállalatunk - több mint egy évtizedes magyarországi jelenléte során - mindig kiemelt figyelmet fordított a helyi közösségek és szervezetek támogatására. Ezért indítottuk útjára többek között 2012-ban társadalmi felelősségvállalási programunk részeként a Hankook Abroncsadományozási Programot, amelyet 2018-ban immár hetedik alkalommal hirdetünk meg a felelős mobilitás jegyében.

A pályázatra ebben az évben is a legalább 5 éve működő közhasznú vagy alapítványi, közalapítványi egyesületek jelentkezését várjuk, akik fő tevékenység köre környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem.

Pályázni ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook gumiabroncsra van lehetőség.

Pályázati időszak: 2018. április 25. – 2018. július 20.

Pályázataikat a www.hankookadomany.hu weboldalon tudják benyújtani.

A pályázatról bővebb információ a mellékelt sajtóközleményben és a www.hankookadomany.hu oldalon található.

Remélem, hogy az Önök alapítványát is a pályázók között üdvözölhetjük majd!

Üdvözlettel:

HWANG SEONG HAK_Signature